HTML


Külhon

Külföldről, csakis objektíven. Célunk a környező országok eseményeinek nyomon követése. Mit kavar ez a Közép-Kelet-Európa már megint? Ha valami érdekes történik - megírjuk, kontextusba helyezzük, megmagyarázzuk. E-mailünk: kulhonblog kukac gmail pont com

Friss topikok

Slotát már a felesége sem szereti!

2010.06.29. 14:32 kiskovacs01

A parlamenti választásokon az 5 százalékos választási küszöböt éppen hogy átlépő Szlovák Nemzeti Párt elnökét még az ág is húzza. Fico sikertelen kormányalakítási kísérletét követően Slota már nem a kormány erős bástyái közül lövöldözheti magyarellenes nyilait és eregetheti nemzetféltő dörgedelmeit, hanem csak "mezítlábas" képviselőként tépheti a száját, ha valaki még meghallgatja.

Ráadásul a szlovák sajtóban egyre nagyobb terjedelemben tálalt és taglalt hírek szerint családi élete is zátonyra futott. A fiatal, szép és csinos asszonyka megunta ugyanis, hogy erőszekos, durva férje egy-egy részeges dorbézolás után hazatérve véresre verje. http://fenet.m3.sk/index.php?categoryid=1&p2_articleid=12087 

Úgy látszik, hogy Lubomira asszony, aki az SNS pártvezér harmadik felesége, nem kívánja eljátszani Desdemona szerepét és nem várja meg, amíg az ő embere a velencei mór példáját követve végleg leszámol vele.

A fentiek tükrében teljesen helytállónak bizonyult az a pszichológiai portré, amelyet szlovák szakemberek készítettek Jan Slotáról, rámutatva személyiségének torzulásaira ( http://www.gondola.hu/cikkek/62959 -gondola 2009.01.07.). Bebizonyosodni látszik iszákos életvitele, agresszivítása, cezaromániás komplexusai és a nőkkel kapcsolatos beteges uralkodni vágyása. Mondhatnánk azt is, hogy Slota, viselkedésével újra és újra bizonyosságot tesz ezekről a "kvalitásairól".

Talán nem túlzó óhaj, ha azt tanácsoljuk hősünknek: hallgatni kellene az idők szavára és távozni a politikai közélet színpadáról, amíg még erre van egy kis szűk egérút! Különben is közismert az a mondás: a mór megtette kötelességét, a mór mehet!

Add a Facebook-hoz

Szólj hozzá!

Címkék: szlovákia slota sns házassági válság

A bejegyzés trackback címe:

https://kulhon.blog.hu/api/trackback/id/tr702118637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása