HTML


Külhon

Külföldről, csakis objektíven. Célunk a környező országok eseményeinek nyomon követése. Mit kavar ez a Közép-Kelet-Európa már megint? Ha valami érdekes történik - megírjuk, kontextusba helyezzük, megmagyarázzuk. E-mailünk: kulhonblog kukac gmail pont com

Friss topikok

Ján Slota részegen vezetett

2011.01.13. 09:58 kiskovacs01

A tvnoviny.sk hírportál szerint Ján Slota keddre virradó éjszaka részegen vezetett. Egy amatőr felvétel bizonysága szerint egy pozsonyi kereszteződésben az általa használt luxus gépkocsi mellett révedezett, miközben a jelzőlámpa zöldet mutatott.

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/jan-slota-sedel-za-volantom-v-povznesenej-nalade.html

Slota a videó készítőjét dadogva kérdezte miért figyeli őt, mire azt válaszolta, mert a kereszteződésben áll. Slota ebben semmi kivetnivalót nem talált, így visszamászott a gépjárműbe, majd tovább hajtott.

A Szlovák Nemzeti Párt szóvivője, minden bizonnyal Slota instrukciói alapján, tagadta, hogy a pártvezér ittas lett volna.

Mindezek tükrében nem lehet azon csodálkozni, hogy Robert Fico ellenzi a parlamenti képviselők esetében a kihágásra vonatkozó mentelmi jogok eltörlésére vonatkozó kormány tervezet elfogadását. Jellemző módon, magából kiindulva azt feltételezi, hogy a kormányzó pártok ellenőrzése alatt álló rendőrség indokolatlanul zaklatná a kihágásokat elkövető ellenzéki képviselőket és ezzel rossz képet alakíthatnának ki róluk.

Fico csak ott hibázik a kihágást elkövető képviselőt akár megbüntetik, akár nem a dokumentáltan elkövetett kihágás minden esetben rossz fényben tűnteti fel.

Kivéve Ján Slotát. Őneki már úgyis mindegy, hiszen köztudott róla részeges életvitele és egy ilyen jellegű magatartás az ő esetében manapság már követelmény.

Add a Facebook-hoz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulhon.blog.hu/api/trackback/id/tr982580624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása